Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegółowe informacje znajdują się w polityce prywatności.

Calcium

Szczegóły naszego produktu

Suplement diety. Krüger Calcium. 20 tabletek musujących o smaku cytrynowym. Zawiera substancje słodzące. Preparat zalecany dla osób dorosłych jako uzupełnienie diety w wapń. Wapń jest potrzebny do utrzymania zdrowych kości i zębów, pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni. Wapń przyczynia się do prawidłowego metabolizmu energetycznego. Składniki: regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i węglany sodu, węglan wapnia, substancja słodząca: cyklaminiany, aromaty, substancja słodząca: sacharyny, barwnik: ryboflawiny. Zawartość składnika odżywczego: 1 tabletka    3 tabletki
Wapń 300 mg (38% RWS*) 900 mg (113% RWS*)
*RWS- referencyjna wartość spożycia Sposób użycia: 1 tabletkę rozpuścić w 250 ml wody. Zaleca się maksymalnie 3 tabletki dziennie. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Preparat nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Suplementy diety nie zastepuja zrównowazonego sposobu żywienia i zdrowego trybu życia. Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią. Masa netto:84 g Producent: Natur Produkt Pharma Sp. z o.o.,
07-300 Ostrów Mazowiecka,
ul. Podstoczysko 30

Witaminy i minerały

tubka 84g

opakowanie zbiorcze 28x84g

Ciekawostki

Jaki wpływ na organizm ma małe spożycie błonnika pokarmowego? Zbyt małe spożycie błonnika pokarmowego może powodować zaburzenia pracy przewodu pokarmowego – przede wszystkim zaparcia. Niedobór błonnika w pożywieniu może być przyczyną chorób cywilizacyjnych np. otyłości, miażdżycy, cukrzycy, kamicy żółciowej a nawet nowotworów jelita grubego.

Nowość

Złote Zboża o smaku toffi

Złote Zboża o smaku toffi Wyjątkowo delikatny i łagodny napój z kawą zbożową. Nie zawiera kofeiny. Doskonały o każdej porze dnia. Lubiany przez wszystkich, polecany dla dzieci i kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Opakowanie jednostkowe to funkcjonalna saszetka = 1 porcja Świetnym pomysłem na deser jest kawa zbożowa z dodatkiem lodów śmietankowych Składniki: cukier, […]