Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych (określane jako "RODO", "ORODO", "GDPR" lub "Ogólne Rozporządzenie o Ochronie Danych"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować Cię o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich będzie się to odbywało po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegółowe informacje znajdują się w polityce prywatności.

Witamina D

Szczegóły naszego produktu

Suplement diety. Kruger Witamina D 800 j.m. 20 tabletek musujących o smaku cytrynowym. Zawiera substancje słodzące. Preparat zalecany dla osób dorosłych jako uzupełnienie diety w witaminę D. WitaminaD: • pomaga w utrzymaniu zdrowych kości i zębów,
• pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu mięśni,
• pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu
odpornościowego. Składniki: regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i węglany sodu, substancja wypełniająca: sorbitole, substancja słodząca: cyklaminiany, aromaty,cholekalcyferol (witamina D), substancja słodząca: sacharyny, barwnik: ryboflawiny. Zalecana dzienna porcja do spożycia: 1 tabletka. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Sposób przygotowania: rozpuścić 1 tabletkę w 200 ml wody. 1 tabletka zawiera: Witamina D: 20μg (400% RWS*)
*RWS- referencyjna wartość spożycia.
Suplementy diety nie zastępują zrównoważonego sposobu żywienia i zdrowego trybu życia. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Przeznaczony dla osób dorosłych. Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na spodzie opakowania.
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić przed wilgocią. Masa netto:84 g Producent: Natur Produkt Pharma Sp. z o.o.,
07-300 Ostrów Mazowiecka,
ul. Podstoczysko 30

Witaminy i minerały

tubka 84g

opakowanie zbiorcze 28x84g

Ciekawostki

Jaki wpływ na organizm ma małe spożycie błonnika pokarmowego? Zbyt małe spożycie błonnika pokarmowego może powodować zaburzenia pracy przewodu pokarmowego – przede wszystkim zaparcia. Niedobór błonnika w pożywieniu może być przyczyną chorób cywilizacyjnych np. otyłości, miażdżycy, cukrzycy, kamicy żółciowej a nawet nowotworów jelita grubego.

Nowość

HERBATYNKA WIŚNIOWA

Granulowany napój instant NOWY LETNI SMAK!!! POLECAMY NA ZIMNO z dodatkiem kostek lodu!!!