Banany czekoladowe pianka bananowa w czekoladzie (25%)

  • Składniki:

    Cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, miazga kakaowa, miąższ bananowy (8% w piance), tłuszcz kakaowy, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol; skrobia, żelatyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancja żelująca: agar; aromaty, emulgator: lecytyny (z soi); barwnik: kurkumina. Może zawierać mleko.

  • Średnia wartość odżywcza w 100 g:
    wartość energetyczna 383 kcal
    tłuszcz 9,8g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5,9g
    węglowodany 72g
    w tym cukry 53g
    białko 1,6g
    sól 0,02g
  • Dostępne opakowania:

    22g

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.

  • Producent:

    Josef Manner & Comp. AG
    Wilhelminenstraβe 6
    1170 Wiedeń, Austria

Cukier czy stewia?