Galaretka
smak truskawkowy

75 g

Idealna do ciast, babeczek i jako przekąska.

Sprawdź

Galaretka w proszku smak truskawkowy z dodatkiem witaminy C

  • Składniki:

    Cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, suszony koncentrat truskawki (0,2%), kwas L-askorbinowy (witamina C), aromat, barwniki – antocyjany i kurkumina. Produkt może zawierać mleko.

  • Alergeny:

    mleko

  • Średnia wartość odżywcza w 100 g:
    wartość energetyczna 226 kJ/54 kcal
    tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    węglowodany 12 g
    w tym cukry 11 g
    błonnik 0 g
    białko 1,5 g
    sól 0 g
  • Sposób przygotowania:

    Zagotować wodę i odmierzyć 500 ml (2 szklanki). Zawartość torebki wsypać do gorącej wody i dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia (nie gotować). Galaretkę wlać do naczynia i pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia. UWAGA! W czasie upałów należy użyć mniej wody i wstawić galaretkę do lodówki. Świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają żelowanie galaretki.

  • Dostępne opakowania:

    75 g

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.

Galaretka
smak malinowy

75 g

Urozmaici smak każdego owocowego deseru.

Sprawdź

Galaretka w proszku smak malinowy z dodatkiem witaminy C

  • Składniki:

    Cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; koncentrat buraka czerwonego w proszku, aromat, suszony koncentrat maliny (0,2%); naturalny aromat malinowy z innymi naturalnymi aromatami, kwas L-askorbinowy (witamina C). Produkt może zawierać mleko.

  • Alergeny:

    mleko

  • Średnia wartość odżywcza w 100 g:
    wartość energetyczna 232 kJ/56 kcal
    tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    węglowodany 12 g
    w tym cukry 11 g
    błonnik 0 g
    białko 2,2 g
    sól 0 g
  • Sposób przygotowania:

    Zagotować wodę i odmierzyć 500 ml (2 szklanki). Zawartość torebki wsypać do gorącej wody i dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia (nie gotować). Galaretkę wlać do naczynia i pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia. UWAGA! W czasie upałów należy użyć mniej wody i wstawić galaretkę do lodówki. Świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają żelowanie galaretki.

  • Dostępne opakowania:

    75 g

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.

Galaretka
smak pomarańczowy

75 g

Owocowy, orzeźwiający deser.

Sprawdź

Galaretka w proszku smak pomarańczowy z dodatkiem witaminy C

  • Składniki:

    Cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, suszony koncentrat pomarańczy (0,2%), kwas L-askorbinowy (witamina C), aromat, barwniki – kurkumina i antocyjany. Produkt może zawierać mleko.

  • Alergeny:

    mleko

  • Średnia wartość odżywcza w 100 g:
    wartość energetyczna 232 kJ/55 kcal
    tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    węglowodany 12 g
    w tym cukry 10 g
    błonnik 0 g
    białko 1,6 g
    sól 0 g
  • Sposób przygotowania:

    Zagotować wodę i odmierzyć 500 ml (2 szklanki). Zawartość torebki wsypać do gorącej wody i dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia (nie gotować). Galaretkę wlać do naczynia i pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia. UWAGA! W czasie upałów należy użyć mniej wody i wstawić galaretkę do lodówki. Świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają żelowanie galaretki.

  • Dostępne opakowania:

    75 g

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.

Galaretka
smak cytrynowy

75 g

Moc cytrynowej przyjemności.

Sprawdź

Galaretka w proszku smak cytrynowy z dodatkiem witaminy C

  • Składniki:

    Cukier, żelatyna wieprzowa, regulator kwasowości – kwas cytrynowy; naturalny aromat cytrynowy z innymi naturalnymi aromatami, suszony koncentrat cytryny (0,20%), kwas L-askorbinowy (witamina C), barwnik – kurkumina. Produkt może zawierać mleko.

  • Alergeny:

    mleko

  • Średnia wartość odżywcza w 100 g:
    wartość energetyczna 229 kJ/55 kcal
    tłuszcz 0 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
    węglowodany 12 g
    w tym cukry 11 g
    błonnik 0 g
    białko 1,6 g
    sól 0 g
  • Sposób przygotowania:

    Zagotować wodę i odmierzyć 500 ml (2 szklanki). Zawartość torebki wsypać do gorącej wody i dokładnie wymieszać, aż do rozpuszczenia (nie gotować). Galaretkę wlać do naczynia i pozostawić w chłodnym miejscu do stężenia. UWAGA! W czasie upałów należy użyć mniej wody i wstawić galaretkę do lodówki. Świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają żelowanie galaretki.

  • Dostępne opakowania:

    75 g

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.