Kakao extra ciemne

80g

Kakao jest niezastąpione przy pieczeniu ciast i robieniu deserów. Doskonałe również do sporządzenia odżywczego napoju kakaowego.

Sprawdź

Kakao extra ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu

  • Składniki:

    Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu. Możliwa obecność mleka.

  • Alergeny:

    Mleko.

  • Sposób przygotowania:

    Do filiżanki wsypać jedną lub dwie łyżeczki kakao (ok. 3-6 g) i 2 łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać z niewielką ilością wody lub mleka, a następnie dodać gorące mleko i zamieszać.

  • Dostępne opakowania:

    80 g.

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.

  • Producent:

    Krüger Polska Sp. z o.o.
    ul. Podstoczysko 42
    07-300 Ostrów Mazowiecka

Kakao extra ciemne

200 g

Kakao jest niezastąpione przy pieczeniu ciast i robieniu deserów. Doskonałe również do sporządzenia odżywczego napoju kakaowego.

Sprawdź

Kakao extra ciemne o obniżonej zawartości tłuszczu

  • Składniki:

    Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, regulator kwasowości: węglany potasu. Możliwa obecność mleka.

  • Alergeny:

    Mleko.

  • Sposób przygotowania:

    Do filiżanki wsypać jedną łyżeczkę kakao (ok. 3-6 g) i 2 łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać z niewielką ilością wody lub mleka, a następnie dodać gorące mleko i zamieszać.

  • Dostępne opakowania:

    200 g

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.

  • Producent:

    Krüger Polska Sp. z o.o.
    ul. Podstoczysko 42
    07-300 Ostrów Mazowiecka

Kakao extra ciemne
20% tłuszczu kakaowego

80g

Intensywny, pełny smak i wyrazista ciemnobrązowa barwa. Z kakao Krüger Chocodelissia o zaw. tł 20% Twoje ciasta, desery i napoje kakaowe zyskają niepowtarzalne walory smakowe oraz wyjątkowy odcień.

Sprawdź

Kakao extra ciemne 20% tłuszczu kakaowego

  • Składniki:

    Kakao w proszku*, regulator kwasowości; węglany potasu.

  • Średnia wartość odżywcza w 100 g:
    Energia 1544 kJ / (373 kcal)
    Tłuszcz 21 g
    w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13 g
    Węglowodany 12 g
    w tym cukry 0,04 g
    Błonnik 30 g
    Białko 19 g
    Sól 0,04 g
  • Sposób przygotowania:

    Do filiżanki wsypać jedną lub dwie łyżeczki kakao (ok. 3-6 g) i 2 łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać z niewielką ilością wody lub mleka, a następnie dodać gorące mleko i zamieszać.

  • Dostępne opakowania:

    80 g.

  • Sposób przechowywania:

    Przechowywać w suchym miejscu.

  • Producent:

    Krüger Polska Sp. z o.o.
    ul. Podstoczysko 42
    07-300 Ostrów Mazowiecka